Matschemat

Jag tänkte typ att schemat skulle se ut nånting så här:

Frukost:

Havregrynsgröt (fiber), 140 kcal

Middag:

Valfritt, högst 350 kcal

ex. quornburgare med pulvermos
eller laxpytt
eller äggröra på äggvitor, med grönsaker till

mm.

Kommentarer
Postat av: SANNA

Får jag ge dig ett tips! När jag skulle gå ner i vikt innan så gjorde jag så i början. Men efter ett tag ställer kroppen in sig på att en bara ska få i sig så lite mat så då går man inte ner. Och så fort man då äter "för mycket" så går man upp i stället.

Det som funkar bäst i längden (för mig iaf) är att äta 3-5 gånger om dagen. Dvs frukost, lunch, middag och 1-2 mellanmål. Det kan vara något så lite som en frukt t ex.. Men bara för att hålla igång förbränningen! Kickstarta dagen med en liten promenad på 20 min innan frukosten och en kopp grönt te för maximal förbränning!

2008-11-01 @ 21:21:58
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: blomman

håller med SANNA, och det där med att en timmes träning skulle vara ett straff funkar inte - vill man gå ner i vikt är en timmes träning en belöning. då är nämligen en timme ett lyxigt kort pass jämfört med de vanliga träningspassen som är på mycket längre tid än så.

2008-11-01 @ 21:30:32
URL: http://blommaland.blogspot.com
Postat av: madelene

Du verkat ha helt fel inställning till viktnedgång. Du kommer aldrig förlora vikt med pulvermos och straffträningar. Ät ordentligt, massa grönt och njut av att träna i stället för att göra det som ett straf...



Skärp dig.



2008-11-02 @ 20:28:49
Postat av: nathalie

- Väldigt intressant kaloriräkning.. läkarna säger att det krävs minst 1000 kcal/dag för att man ska klara ett komatillstånd..

2008-11-03 @ 09:57:35
URL: http://psykstudenten.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0