Suger min BLOGG?

Är min blogg värdelös? Skriv och svara vad du tycker om min blogg! Jag vill gärna veta, vad jag kanske ska ändra på, för att den inte ska vara så sugig..! Puss på er alla!


BTW, jag vill se ut som en älva, SMAL, med LÅNGT vackert HÅR, och ett mjukt ansikte...



Kommentarer
Postat av: blomblom

det känns lite klibbigt när du nedvärderar dig själv så uttalat, både i din egen blogg och i kommentarsfunktionen hos andra.



osäkerhet och självhat ger ett svagt intryck och drar till sig människor som antingen kommer att trampa på dig eller tycka synd om dig. vill du inte hellre omge dig med personer som tycker du är stark i din beslutsamhet att vara precis som du är?



vad fan, orka anpassa sig till hundra olika människor som aldrig kommer att lyfta ett finger för att hjälpa till att betala din hyra eller ens torka av din diskbänk. passar det inte så kan de dra åt helvete!





/styrkekramar i rimlig mängd, för Blommaland tycker inte synd om någon MEN räcker gärna över en skiftnyckel när någon har beslutat sig för att nu jävlar får det vara nog!!!!

2008-10-31 @ 11:59:31
URL: http://blommaland.blogspot.com
Postat av: emmzy

Tack, blommis!



Tyvärr är det ju så, att jag har varit såhär i hela mitt liv...Och vart ska man vara sig själv, om inte i sin egen blogg? Det är därför jag skriver, exakt vad jag tänker och vad jag känner, och vad jag tyvärr tycker om mig själv..



Tyvärr...Och Jag tycker INTE synd om mig själv..Det ska du veta!



KRAMAR

2008-10-31 @ 12:09:03
URL: http://emmashalsa.blogg.se/
Postat av: AnnaP

Klart att jag inte hatar dig vännen! <3 ha en superbra helg, och ta hand om dig :) massa kramar

2008-10-31 @ 12:36:26
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0